avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Firma recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Firma recuperare

Buna ziua, care este procedura avand in vedere urmatoarea situatie: datorita diminuarii veniturilor creditul bancar facut in timpul casatoriei nu s a mai putut plati,acesta face parte din masa partajabila in dosarul de partaj care deja este pe rol. Creditul a fost preluat de o firma de recuperare,care sunt pasii pe care eu in calitate de titular al creditului trebuie sa i urmez? Mentionez ca nu am avut girant sau co platitor ,trebuie sa discut cu firma de recuperare sau sa las aceasta sa demareze procedura in instanta?
Cel mai recent răspuns: DILIGENT MANAGEMENT SRL , Furnizor servicii la ONRC 08:38, 21 August 2014
vorbiti cu firma de recuperare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura preluare credit cerebel33 cerebel33 datorita intarzierii la plata a ratelor la un credit bancar nevoi personale;banca a predat creditul unei firme de recuperari, -care este procedura acum, in ... (vezi toată discuția)
Executare-procedura lecatrif lecatrif Bun gasit, am nevoie de indrumare,speta fiind urmatoarea: in urma cu ceva timp am luat un credit de nevoi peronale,datorita diminuarii veniturilor nu s-au ... (vezi toată discuția)
Partaj irinavasiliu irinavasiliu In cazul in care sotul a contractat singur un credit cu garantie imobiliara, iar ulterior (peste 3 ani) a ramas fara servici, a cerut refinantare, iar banca a ... (vezi toată discuția)