avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare-procedura
Discuție deschisă în Executare silită

executare-procedura

Bun gasit,
am nevoie de indrumare,speta fiind urmatoarea:
in urma cu ceva timp am luat un credit de nevoi peronale,datorita diminuarii veniturilor nu s-au mai putut plati ratele acesta a fost preluat de firma de recuperare.
Am primit somatii de plata atat telefonice cat si scrise;acum care sunt pasii pe care urmeaza sa-i faca firma de recuperare?
Mentionez ca acest credit este enumerat in cererea reconventionala (de catre parat).
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lecatrif , utilizator 19:08, 26 August 2014

Bun gasit,
am nevoie de indrumare,speta fiind urmatoarea:
in urma cu ceva timp am luat un credit de nevoi peronale,datorita diminuarii veniturilor nu s-au mai putut plati ratele acesta a fost preluat de firma de recuperare.
Am primit somatii de plata atat telefonice cat si scrise;acum care sunt pasii pe care urmeaza sa-i faca firma de recuperare?
Mentionez ca acest credit este enumerat in cererea reconventionala (de catre parat).Este bine sa cad de acord cu firma de recuperare pentru a stabili o anumita rata? sau aceasta sa demareze procedura de poprire in instanta?
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi personale ContSters253405 ContSters253405 Buna ziua! am 2 credite de nevoi personale pe care nu am mai putut sa le achit( nu sunt k ipoteca)in prezent dosarul meu din cate am inteles se afla la o firma ... (vezi toată discuția)
Firma recuperare nety_82 nety_82 Buna ziua, fiindca nu am mai putut plati ratele la un credit de nevoi personale,acesta a fost preluat de firma de recuperare; -neplata acestor rate s-a ... (vezi toată discuția)
Restanta la banca ! mirelutza_miry mirelutza_miry Buna seara! Cu ceva timp in urma am avut o problema cu un credit de nevoi personale cu ipoteca. Am intarziat cu plata ratelor , am intrat in baza de date , ... (vezi toată discuția)