avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... firma recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

firma recuperare

Buna ziua,
fiindca nu am mai putut plati ratele la un credit de nevoi personale,acesta a fost preluat de firma de recuperare;
-neplata acestor rate s-a datorat pierderii capacitatii de munca si pensionarea pe caz de boala
-firma de recuperare imi trimite somatii,ma hartuieste telefonic sa platesc pentru a evita trimiterea dosarului catre biroul juridic
-din venitul de 300 ron ei imi impun sa platesc o rata de 210 ron;
-nu inteleg ca depind de medicamente,alt venit nu am
CE POT FACE IN ACEASTA SITUATIE?
Cel mai recent răspuns: nety_82 , utilizator 16:17, 27 August 2014
Nu semnati nimic!
Cereti ajutorul unui avocat.
multumesc d-na avocat,este bine pana atunci sa le transmit situatia in care sunt printr-un e-mail?

multumesc d-na avocat,este bine pana atunci sa le transmit situatia in care sunt printr-un e-mail?
cand are loc prescrierea datoriilor? se calculeaza de la plata ultimei rate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit cu buletinul 2007 - rate neplatite marhor marhor Buna ziua! In anul 2007 am contractat un credit de nevoi personale fara garantii in valoare de 8500 EUR. Durata de creditare a fost de 9 ani , respectiv ... (vezi toată discuția)
S-a prescris datoria? palcristina palcristina Buna seara, in anul 2003 sora mea a luat un credit de la o banca,credit pentru nevoi personale.in anul 2004 din motive medicale s*a pensionat pe caz de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua În legătură cu un credit de nevoi personale am ... Mihai 1974 Mihai 1974 Bună ziua În legătură cu un credit de nevoi personale am întâmpinat numai probleme de la banca respectiva . În 2014 nu am mai avut loc de munca ... (vezi toată discuția)