avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Iesire la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Iesire la pensie

Data nasterii: 29.03.1956.Ani lucrati:31ani si 7luni,din care 10ani si 7luni in grupa I-a de munca si 6ani si 3luni in grupa a II-a de munca.Mai am doua perioade de 1an si patru luni si 5ani(armata si facultatea) considerate perioade de munca asimilate.1)Cand am dreptul sa ies la pensie? In carnetul de munca este trecut salariul tarifar la 8 ore,dar in realitate am lucrat si program de (9,10,11,12)ore;deasemenea am beneficiat de:spor de noapte,spor de vechime diferentiat ptr. grupa I-a,spor de conditii grele,spor de santier,spor de subteran,spor de confidentialitate,spor de stabilitate,indemnizatie de conducere si premii. Care din cele de mai sus intervin la calculul punctajului lunar?
Cel mai recent răspuns: sergmarin , utilizator 15:28, 11 August 2014
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta sporuri de santier si gradul 2 de munca. Mircea Cristian Mircea Cristian In perioada 1982-1989 am fost angajat la o firma care producea subansamble pentru centrale energetice de mare capacitate si trimitea salariati ce acordau ... (vezi toată discuția)
Pensionare marinsergiu marinsergiu Nascut 29.031956,vechime=33ani 7luni[din care 1an si 4luni-armata]. Am lucrat in grupa I -a=10ani+7luni si in grupa a II-a= 7ani+4luni. Restul anilor de munca ... (vezi toată discuția)
Adeverinta cu salariul brut melaniavasilescu melaniavasilescu Buna ziua,Intentioneaz sa ma prezint la Casa de pensii din Prahova pentru a depune dosarul de pensionare la limita de varsta, avand si grupele de munca. Nu am ... (vezi toată discuția)