avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Afisarea detaliata a intretinerii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Afisarea detaliata a intretinerii

Buna ziua,

Incepand cu 1 iulie 2014 s-a dat o lege prin care asociatia de locatari trebuie sa puna la avizier toate sumele de la furnizori si modul in care se face calculul pe cap de locatar. Daca este adevarat aceasta chestie asta insemna ca afisarea pe luna iunie a intretinerii trebuia detaliata? La ce institutie ma pot adresa sa fie afisata in caz ca asociatia de propietari nu doreste acest lucru?
Cel mai recent răspuns: alinaiancu , utilizator 17:33, 12 August 2014
Asa cum s-a spus mai sus, deocamdata propunerea respectiva este doar in faza de proiect.
Sunt proiecte sau initiative legislative facute ca sa se afle cineva in treaba si fara a aduce vreo imbunatatire asupra asociatiilor de proprietari.
Va rog sa cititi si pe lincul urmator ca sa nu mai repet ceea ce am mai scris la subiect:
www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc mult pentru informatii, am crezut ca va intra in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii asociatia de proprietari ContSters155784 ContSters155784 Buna ziua! Administratorul asociatiei de proprietari nu are obligatia sa afiseze lunar situatia locatarilor? Ma refer la faptul ca ar trebui sa afiseze un ... (vezi toată discuția)
Proiect favorabil prin care prevede ca ..... ollyjunior ollyjunior Buna doresc sa stiu daca proiectul de lege care a primit aviz favorabil din partea cabineului domnului ministru in legatura cu Administratori de bloc precum ca ... (vezi toată discuția)
Legislatie noua privind asociatiile de proprietari adipir adipir Buna ziua ! As dori sa aflu noutati in ceea ce priveste legislatia in domeniul functionarii asociatiilor de proprietari. Am aflat la stiri ca parlamentul a ... (vezi toată discuția)