avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROBLEME IN SCHIMBAREA CI SI RECUPERAREA CONTRACTULUI ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROBLEME IN SCHIMBAREA CI SI RECUPERAREA CONTRACTULUI DE APARTAMENT

TREBUIE SA IMI CHIMB CI SI NU POT CA MIAM PIERDUT CONTRACTUL PE APARTAMENT .
NOTARIATUL CARE MIA FACUT CONTRACTUL NU MAI EXISTA CA AM CUMPARAT APARTAMENTUL IN 79 .
CE TREBUIE SA FAC ? POT RECUPERA CONTRACTUL CU CF ?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 20:12, 17 Mai 2009
INCEARCA AICI :

Daca doriti sa contactati Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania, va rugam sa ne contactati direct, la adresa:

Bucuresti, Str. General Berthelot nr. 41, sector 1, cod postal 010164

sau

prin e-mail secretariat@unnpr.ro (secretariat);
unnpr2@ines.ro (relatii internationale) sau unnpr@ines.ro

Telefon: (021) 313.99.20; (021) 313.99.23;
(021) 313.99.25;(021) 313.99.26;

Fax: (021) 313.99.10
Chiar daca acel notariat nu mai exista , arhiva lui s-a pastrat. Deci veti putea sa obtineti o copie dupa contractul incheiat. Colegul v-a dat o adresa , incercati acolo si solicitati detalii despre locul unde se pastreaza aceea arhiva....comunicandu-le si localitatea unde a fost incheiat actul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie contract vanzare cumparare minodora891 minodora891 Buna seara Contractul de vanzare-cumparare a fost incheiat intre parintii mei si Regom la inceputul anilor '90. Originalul care l-au primit ei s-a ... (vezi toată discuția)
Arhiva movas vaslui. vă rog, dacă îmi puteți spune unde găsesc arhiva ... Mirela N. Mirela N. Bună ziua, Vă rog, dacă îmi puteți spune unde găsesc arhiva de la Fabrica de Mobilă MOVAS, Vaslui. S-ar părea că nu este la Tomești, Iași, unde ... (vezi toată discuția)
Pentru calculul pensiei imi trebuie adresa cu veniturile neinscrise in cartea de munca (acord global, premii, ....) la o institutie desfiintata dupa anul 1989. Cristina Giurcan Cristina Giurcan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati, daca se poate, sa gasesc arhiva Centrului de Cercetare Stiintifica si Inginerie Tehnologica pentru Articole Casnice ... (vezi toată discuția)