avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incalcarea proprietatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incalcarea proprietatii

Eu impreuna cu sora mea detinem o casa ramasa mostenire de la parintii nostri.In curtea casei se afla un stalp si cabluri de telefon proprietatea Romtelecom.Acest stalp este din lemn si s-a degradat fiind foarte vechi putand provoca accidente.Am sunat la Romtelecom in nenumarate randuri mi-au inregistrat cererea, dar au refuzat sa vina sa-si ia stalpul de pe proprietatea noastra.Noi nu avem nici un fel de contract semnat cu societatea Romtelecom privind acest stalp.Va rog sa-mi dati o solutie ce as putea face sa-i determin sa-si ia stalpul de pe proprietatea mea.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:52, 11 August 2014
Actiune in instanta, eliberare proprietate sau chirie pe stalp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlaturare stalpi telefon stevieosaurus stevieosaurus Stiti cumva carui departament al Primariei trebuie sa ma adresez pentru inlaturarea unui stalp (fost de telefon si curent pe timpurile comuniste), acum fara ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, detinem o proprietate in jud gorj. constructia ... mocioi mocioi Buna dimineata, detinem o proprietate in jud Gorj. Constructia este realizata in anul 1988.La acel moment au fost respectate normele de amplasare fata de ... (vezi toată discuția)
Servitute la stalpii renel? lg. nr.154/2012 - retele de comunicatii Balaurul Balaurul Buna ziua, In [b]1992[/b], undeva la ţară, mi s-a retrocedat un [b]teren intravilan, pe a carui latura [/b](de aprox. 140 m) era/[b]este reteaua de 220 ... (vezi toată discuția)