avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna dimineata, detinem o proprietate in jud Gorj. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna dimineata, detinem o proprietate in jud Gorj. Constructia ...

Buna dimineata, detinem o proprietate in jud Gorj.
Constructia este realizata in anul 1988.La acel moment au fost respectate normele de amplasare fata de drumul local.In curtea casei dupa delimitarea terenului se afala un stalp care apartine Societati ROMTELECOM S.A.
Cu ceva ani in urma le-am adus la cunostinta sa ajungem la un acord privind acest stalp , dar ne-am lovit de refuzul lor pentru orice cerere pe care am formulat-o.
Acel staplt ne stanjeneste intrarea pe proprietate.
Cum am se poate solutiona aceasta problema?

Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 09:49, 1 Octombrie 2020
Actionati proprietarul stalpului in instanta si, fie il obligati sa va plateasca chirie pentru terenul de sub stalp, fie il obligati sa mute stalpul pe cheltuiala sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict cu romtelecom prioan prioan Sunt preot intr-un sat de langa Iasi si de cativa ani am inceput ridicarea casei parohiale. Cum nu avem gard, cei de la Romtelecom au amplasat 2 stalpi pentru ... (vezi toată discuția)
Stilp curent electric pe proprietate privata gicuro1 gicuro1 Am pe proprietatea mea doi stilpi de curent electric. am inteles ca ar fi posibilitatea de a obtine ceva benefici de pe urma acestor stilpi amplasati pe ... (vezi toată discuția)
Stalpi electricitate in gradina casei, pusi fara aprobarea proprietarilor terenului BeeaBeatrice BeeaBeatrice Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu raspunsul la aceasta intrebare. Bunicii mei au o casa in Orasul Novaci, Sat Pociovalistea. In gradina din spatele ... (vezi toată discuția)