avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri europene pentru trimitere ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri europene pentru trimitere voluntari/medici in tari africane

Buna ziua,

Doresc să deschid un ONG, prin care să pot trimite studenți la medicină, împreună cu medici, în țări în care este nevoie de asistență medicală de bază.

Etapele deschiderii ONG-ului le cunosc, singura problemă este finanțarea.
Cum pot să accesez fonduri europene de acest gen? Cum se numesc ele? Care sunt condițiile? După cât timp le pot accesa? Pentru a trimite medici, împreună cu echipamente medicale + medicamente, am nevoie de ceva apropări de la Ministerul Sănătății sau de la Ministerul de Interne/Externe?
Cel mai recent răspuns: Gedu , utilizator 07:28, 22 August 2014
Fondurile europene pentru ONG-uri sunt limitate si au ca obiective dezvoltarea tarilor pe mai multe planuri. Este posibil ca UE sa aiba si fonduri alocate dezvoltarii tarilor africane. La nivel european/mondial exista astfel de organizatii cu vechime in acesta activitate . Le puteti gasi pe internet pentru a va informa despre cum se finanteaza astfel de activitati.
Puteti lua legtura cu Centrul National de Voluntariat din Romania.
Dorinta dumneavoastra este contrara Acordului Cadru cu UE si a Cadru Strategic Naţional. Finantarea unui astfel de proiect inseamna deturnare de fonduri. Aveti grija cum utilizati termenii. Daca ii pregatiti pentru zonele defavorizate din Romania este una, pentru Africa este altceva. Accesati finantari direct de la Comisia UE destinate acestor tipuri de actiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)
Asociatie non profit si fonduri europene erna erna Asociatiile non profit, primesc finantari europene? (vezi toată discuția)
Ce inseamna MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR se finanteaza in cadrul unui proiect social pe fonduri europene- actiuni finantate transferabilitate sau inventar al rezultatelor obtinute in cadrul ... (vezi toată discuția)