Buna ziua.
As dorii sa stiu si eu la ce pedeapsa ma pot astepta din urmatoarea poveste:
Am fost chemat de un fost prieten al iubitei mele in scara ei de bloc unde acesta a agresat-o pana am ajuns acolo iar de fata cu mine i-a mai dat o palma ... eu , i-am raspuns cu un pumn in piept dupa care el a incercat sa ma loveasca dar m-am ferit si de acolo a continuat bataia unde el s-a ales cu capul spart in diferite locuri (are certificat medico-legal dar din cate am auzit nu a fost internat , doar ingrijiri medicale).
Problema este urmatoarea ... dupa terminarea incidentului el a chemat politia si salvarea si am rugat-o pe prietena mea sa ramana cu el deoarece eu a trebuit sa ajung acasa fiindca am luat masina tatalui fara sa stie si trebuia sa o duc inapoi ... iar acum el sustine ca l-am lovit cu o rozeta ... tin sa precizez ca la inceperea scandalului am ramas doar eu cu el ... prietena mea fugind in casa.
imi cer scuze pentru re-postare dar nu pot da edit.
el mi-a cerut 20mil nu pot ajunge undeva la tribunal,politie etc. sa pot rezolva cumva sa ii dau in rate sau sa fac ceva sa scap de chestia asta ca nu am bani de avocat ? sa imi fie invatatura de minte si sa ma feresc de acum in colo .
Vatamare corporala
unait
Buna ziua, in urma cu cateva zile am fost lovit in fata de un necunoscut,in urma loviturilor primite am fost diagnosticat cu disclocare si fractura de manibula ... (vezi toată discuția)