avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... intarziere emitere decizie limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

intarziere emitere decizie limita de varsta

Tatal meu a implinit in luna mai varsta pt. pensionarea la limita de varsta. Deocamdata are decizie de invaliditate nerevizuibila de anul trecut. Are 60 de ani, 40 de ani de munca, varsta de pensionare redusa cu 5 ani datorita grupei II de munca. A depus cererea pt trecere la limita de varsta in aprilie. Am primit mai multe informatii de la CJP: fie ca se calculeaza inca, fie ca decizia este la semnat si ultima varianta e ca mai avem de asteptat chiar si 1 an sau 2 ani pt. ca tatal meu se judeca cu CJP pt o adeverinta cu niste sporuri depusa in 2011 si dosarul e la comisia de contestatii.
Ce nu intelegem noi e ce legatura are una cu alta pt ca CJP a depus deja o intampinare ca nu recunoaste sporurile din adeverinta, ca de obicei, de altfel si procesul continua. Nu trebuie totusi emisa decizia?
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 11 August 2014
monagab1, utilizator
Cel mai recent răspuns: monagab1 , utilizator 22:32, 27 August 2014
multumim.

O seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie Dimi Martha Dimi Martha Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca am vreo sansa sa-mi fie recalculata pensia la cerere deoarece suspicionez ca s-a gresit ceva la calcul. ... (vezi toată discuția)
Trecere la pensie pentru limita de varsta ContSters148048 ContSters148048 Buna ziua!Ma numesc Dulhac Anisoara.Am fost pensionata anticipat cu o pensie de 524 lei in anul 2009.Anul acesta am iesit la pensie de drept,aceasta fiind de ... (vezi toată discuția)
Va rog sa imi spuneti daca punctajul a fost calculat corect Yna60 Yna60 Sunt nascuta la 22 05 1955.Am lucrat 27ani,2 luni si 25 zile in conditii normale de lucru, au urmat 10 ani 2 luni si 11 zile pensie de boala, grad 2.Am un ... (vezi toată discuția)