avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masina castigata la concurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masina castigata la concurs

am urmatoarea situatie
- anul trecut o persoana a castigat o masina la un concurs organizat de o anumita firma
- acesta nu a inmatriculat-o, si nici nu a declarat-o pentru plata impozit
- eu doresc sa cumpar aceasta masina

am urmatoarea intrebare:
- care este actul care dovedeste proprietatea masinii? (el nu are o factura de la organizatorul concursului)

cei de la impozite din localitatea proprietarului cer acest act pt a putea sa o inscrie fiscal si apoi sa o radieze pentru a putea sa mi-o vanda.
Cel mai recent răspuns: iferry , utilizator 15:50, 20 August 2014
Firma organizatoare a concursului este obligata sa emita documentul prin care se atesta ca bunul a fost castigat de catre persoana respectiva. Pe baza acelui document se poate face inscrierea. Poate fi o factura fara o valoare, tinand cont ca era un premiu sau un contract.
intr-adevar, firma poate emite factura cu valoarea zero.
dar ce se intampla in cazul in care premiul a fost trecut pe borderoul de protocol si publicitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Premii zepter expro expro cum inregistrez o fact .cu un premiu de la un concurs (fact intre 2 soc. com.) (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism castigat la concurs baldovinp baldovinp Am castigat un autoturism la un concurs si l-am primit ca premiu pe baza unui proces verbal cu carte de inmatriculare ,numere rosii ptr o luna de zile,iar ... (vezi toată discuția)
Acordare de premii in bani Lucian_bz Lucian_bz Salutare tuturor, Datorita raspunsurilor rapide si perfect corecte primite la ultima problema apelez cu incredere la dvs si va expun urmatoarea ... (vezi toată discuția)