avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acte divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acte divort

Buna ziua,

As dori daca se poate sa-mi enumerati si mie toate actele necesare pentru divort.
Suntem amandoi de acord da viitorului fost sot ii este lene sa vina cu mine la tribunal, sau sa dea vreun ban pentru divort
Mentionez ca numai stam impreuna de anu trecut din septembrie(si el mia adus acasa toate lucrurile, deci nam facut parasire de domiciliu)


Va multumesc anticipat si sper sa ma ajute cineva
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:31, 12 August 2014
Certificat de casatorie original,certifificat nastere copil minor copie,taxa timbru,cerere chemare in judecata,orice acte pe care le considerati relevante pentru a dovedi motivele precizate in actiune.
Mergeti la notar daca nu ii este lene sa mearga la notar.
Ii puteti spune ca veti apela la avocat daca nu vine la notar si nu o sa se scrie deloc bine de el si o sa achite si cheltuielile de judecata cu avocatul conform legii.Nu trebuie sa angajati avocat daca il convingeti in acest mod sa mearga la notar;)

Trebuie sa va judecati ca sa divortati daca nu vine la proces.
Instanta nu va crede ca ii este lene sa vina...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor in timpul vacantei judecatoresti ContSters141851 ContSters141851 buna!as vrea sa stiu daca inaintez divortul in 2 iulie,va fii judecat in septembrie dupa terminarea vacantei sau mai devreme?daca nu am depus inca actele de ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru divort? laura28 laura28 Buna ziua, Sunt casatorita de un an , si vreau sa divortez . Nu dispun de bugetul necesar pentru a platii un avocat asa ca am nevoie de ajutor deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de divort blackbeauty7 blackbeauty7 Buna seara, va rog daca poate cineva sa-mi spuna aproximativ cheltuieliile unui divort amiabil, si durata acestuia locuiesc in strainatate fiind separati in ... (vezi toată discuția)