In urma cu 3 ani, dupa niste controale ale fiscului, mi s-au imputat niste bani si am fost acuzat de evaziune fiscala, pentru ca apoi sa fiu si condamnat la un an cu suspendare pentru inselaciune. Intrebarea e: figurez in vreun fel la Biroul de credit? Vreau sa obtin un credit bancar si mi s-a dat sa semnez un acord de consultare la Biroul de credit. Nu am avut niciodata credite, prin urmare nici restante sau incidente de plata, dar in acordul de consultare zice de "informatii legate de savarsirea de infractiuni sau contraventii in domeniul financiar-bancar, in relatie directa cu banca".
Dupa mintea mea, se refera doar la eventuale probleme in raporturile cu banca la care vreau sa contractez creditul, ceea ce eu nu am avut. Dar nu sunt convins ca inteleg bine.
Stie cineva detalii? Ar trebui sa-mi fac griji?
Multumesc anticipat pentru orice parere avizata!
Probleme cu banca
rhearheea
am depus un dosar de credit la o banca.dupa ce se face confirmarea la societate (mi-a spus contabila ca au sunat si au intrebat de cand sunt angajata si ... (vezi toată discuția)
Datorie la banca?
COPACIO
Buna ziua ,
de doua zile ma confrunt cu o situatie pe care eu o consider total anormala si as avea nevoie de cateva sfaturi competente :
de ceva timp ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit
roxana11277
Buna ziua. Daca sunt in biroul de credit, o banca imi mai poate acorda imprumut? Poate e o intrebare prosteasca, dar cum sa achit acel imprumut pentru care am ... (vezi toată discuția)