avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Calcul dobanda
Discuție deschisă în Executare silită

Calcul dobanda

In luna aprilie 2012 am adjudecat un apartament scos la licitatie, am achitat integral suma licitata, urmand sa intru in posesia apartamentului. Debitorul a contestat licitatia si adjudecarea si a fost admisa contestatia anulanduse actul de adjudecare si formele de executare din vina executorului judecatoresc. Ma intereseaza daca in momentul in care o sa-mi recuperez suma pe care am achitato pot sa solicit si dobanda pentru perioada in care am fost lipsit de aceasta suma?
Cel mai recent răspuns: totoracristian , utilizator 11:50, 13 August 2014
da, evident, chiar si costurile cu transferul bancar.
Multumesc frumos pentru raspuns. As dori sa stiu daca dobanda se calculeaza de la data platii, respectiv aprilie 2012, sau de la data la care am solicitat sa mi se restituie banii ( iunie 2014.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament scos la licitatie carmenz carmenz V-as fi recunoscatoare daca mi-ati spune si mie care sunt etapele pentru cumpararea unui apartament scos la licitatie din cauza datoriilor. Cat dureaza aceasta ... (vezi toată discuția)
Pasii urmatori castigarii unei licitatii de imobil !!!??? danichirila danichirila Buna ziua, sunt castigatorul unei licitatii de apartament la care am participat la o banca de prestigiu. Dupa adjudecare ma confrunt cu urmatoarele probleme: ... (vezi toată discuția)
Taxa cautiune licitatie publica e11a e11a Vreau sa cumpar un imobil din blocul in care locuiesc si care a fost scos la licitatie publica. Nu stiu care este procedura. Poate cineva sa ma lamureasca daca ... (vezi toată discuția)