avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amprentare politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amprentare politie

Buna ziua,
se poate refuza amprentarea la politie in cazul in care x este in aria de suspecti pt. furt? si daca da care ce se poate intampla dupa aceea? Eu am un prieten care a fost chemat la politie intr-un astfel de caz, dar vrea sa refuze amprentarea pt. ca nu ar vrea sa figureze in baza de date a politie; plus ca domnii politisti au venit cu acuzatii care l-au lasat fara cuvinte.
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 12:39, 4 Mai 2015
Se poate evita foarte simplu: super-glue.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penal Necunoscut1996 Necunoscut1996 Buna ziua.Poate fi obligat cineva sa mearga la amprente? Va multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua, nu știu dacă este secțiunea corectă unde sa intreb, ... Nicoleta86N Nicoleta86N Buna ziua, nu știu dacă este secțiunea corectă unde sa intreb, dar în cazul în care vine semnalată o spargere de către un locuitor și se anchetează ... (vezi toată discuția)
Amprentare si fotografiere ! Nicupop Nicupop Buna seara ! As avea o intrebare: In urma cu circa 3 saptamani din fata hotelului in care lucrez ca si ospatar s a furat un telefon mobil dintr-o masina . ... (vezi toată discuția)