avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cursuri calificare pentru cor 352211
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cursuri calificare pentru cor 352211

Pentru a angaja o persoana pa functia cor 352211 trebuie sa aiba cursuri de calificare specifice sau este suficient un liceu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:19, 13 August 2014
Pentru a angaja o persoana pe un post, este necesar ca acesta sa prezinte dovada calificarii/perfectionarii/specializarii pentru postul respectiv, in cazul dumneavoastra, cod COR 352211, cu toate acestea, in Romania, este o practica ca persoanele sa fie incadrate pe functii urmarindu-se doar sa fie asigurat nivelul de studii necesar functiei respective, ceea ce este foarte gresit, intrucat pe de o parte nu se obtine randamentul dorit, pe de alta parte incidenta legilor in ansamblul lor, dar cele in domeniul muncii si securitatii si sanatatii in munca in special solicita ca persoana sa fie calificata/pregatita/specializata pentru postul pe care il ocupa.
Asadar, concret, puteti angaja persoana respectiva pe postul vizat cu studiile liceale, intrucat, asa cum spuneam este o practica, insa va trebui ca ulterior sa va ingrijiti sa ii asigurati pregatirea profesionala pentru activitatea pe care o presteaza.
toareanelia a scris:

Pentru a angaja o persoana pa functia cor 352211 trebuie sa aiba cursuri de calificare specifice sau este suficient un liceu

Codul 352211 - Operator retele de telecomunicatii, necesita studii medii sau postlicealae.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare Daliborka Daliborka Buna ziua o persoana care a absolvit scoala profesionala( tinichigiu auto ), poate fi incadrata pe o functie cu studii medii, ca si tehnician echipamente de ... (vezi toată discuția)
Studii medii luminita29 luminita29 Buna ziua. Am o nelamurire....Am un salariat angajat pe functia de lacatus mecanic.cod COR 721410 (nivel pregatire 2 - studii medii) .Are 8 clase si o ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna pregatire profesionala prin studii medii? claudiu01 claudiu01 Buna seara! Fiti amabili, am o nelamurire referitoare la textul \"pregatire profesionala prin studii medii\", respectiv se poate ca spune ca am ... (vezi toată discuția)