avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de maternitate de la 2 locuri de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de maternitate de la 2 locuri de munca

Buna ziua, inainte sa intru in concediu de maternitate am avut doua contracte de munca, unul pe perioada nedeterminata si celalalt pe perioada determinata.Am primit bani din ambele locuri pana acum. Contractul de munca pe perioada determinata s-a incheiat la sfarsitul lunii trecute.Intrebarea mea este daca mai primesc bani pe concediul de maternitate chiar daca contractul s-a incheiat.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: adnana12 , utilizator 12:49, 13 August 2014
1. Daca intre timp a incetat unul din contractele individuale de munca (CIM) pe perioada determinata depuneti certificatele medicale la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) care vi le va plati.

2. Luati legatura cu CJAS sa va spuna si ce alte acte sa duceti la prima depunere a certificatului medical.
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi gravida Cristyna92 Cristyna92 Buna ziua Sunt angajata la o firma cu contract pe determinat ,lucrez la aceasta firma de aprox 1 an si 2 luni si in tot timpul acesta mi s-a facut ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil dupa incetarea contractului de munca pe perioada determinata ancaolari ancaolari Buna ziua Sunt angajata cu Contract de munca pe perioada determinata pentru 29 luni (03.06.2014 - 21.11.2015) si sunt insarcinata in 19 ... (vezi toată discuția)
Cim pe durata determinata inceteaza daca sunt in prenatal? adeliana adeliana Buna ziua! O intrebare, pe 18 iulie 2014 o sa intru in prenatal, urmand sa nasc undeva pe la 15 august anul acesta. Lucrez cu contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)