avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Grad de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Grad de handicap

sotul meu a depus un dosar pentru a-i acorda un grad de handicap, la prezentare doctorita ia spus ca ii da grad accentuat , ca apoi sa-i vina acasa decizie fara nici un grad El a fost operat in 1976 de necroza aseptica cap femur drept si i sa pus un cui dispecat cu patru suruburi , in urma acestei operatii in tot acest interval piciorul sa scurtat cu 4,5 cm provacandu-i durerii groaznice de aceea a fost nevoit a se adresa doctorului specialist pentru o noua operatie cu protezare dar nu sa prins nimeni sa-l opereze pentru ca prin diminiarilizarea osului sar putea rupe osul prin scoaterea acelor suruburi Facand radiografii atat la genunchi cat si la femur doctorul a constatat ca trebuie operat de gonatroza dreapta artoplastie totala cu protezare totala cimentata, din cauza diferentei de picioare a facut si o scolioza degenerativa lombala si are si o fractura tibial extern drept, fiind si operat de stomac, La toate acestea nu ia acordat nici un fel de grad de handicap.
Doresc sa fiu informata daca se incadreaza sau nu intru-n grad de handicap si cui sa ma mai adresez.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:53, 13 August 2014
In baza documentelor medicale pe care le detineti,sesizati oficial comisia superioara de expertiza medicala Bucuresti
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare grad handicap cristold cristold Buna ziua. As dori sa stiu daca diagnosticul clinic: ”coxartroza dreapta avansata dupa necroza aseptica de cap femural, stare dupa fractura femur operata ... (vezi toată discuția)
Operație cu urmări deosebit de grave. este, sau nu, malpraxis? dany_tl76 dany_tl76 Va rog sa imi spuneti daca este sau nu malpraxis : Pentru ca doctorii incearca sa se acopere unul pe altul si raspund: ca nu intruneste conditiile de ... (vezi toată discuția)
Schimbare grad handicap florinsnoopy florinsnoopy Buna ziua! Mama mea are proteza de sold din cauza coxatrozei, pensie de handicap grad 2 si pensie de boala pentru schizofrenie paranoida. Acum doua luni a ... (vezi toată discuția)