avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Intoarcere executare silita.
Discuție deschisă în Executare silită

Intoarcere executare silita.

Buna ziua,

Am fost executat silit pentru un PVCC pentru rovinieta. Am facut contestatie la executare in care am cerut implicit si recuperarea sumei care mi-a fost executata.
Prin hotarirea instantei din data de 28.05.2014, pe care eu am primit-o prin posta la data de 25.07.2014, mi se da cistig de cauza si se mentioneaza : "Anuleaza executarea silita insasi si toate actele de executare efectuate de executor. Dispune intoarcerea executarii silite si obliga pe creditor la restituirea sumei de 524.05 lei + taxa de timbru de 44 lei (daca sentinta ramine definitiva). Cu drept de apel in 10 zile de la comunicare".
As avea doua intrebari :
1.Cum pot afla oficial daca intimata a facut apel in termenul legal ?
2.Daca intimata nu imi va restitui suma respectiva ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera banii?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 20:56, 13 August 2014
1. verificati la arhiva instantei sau pe portal.just.ro
2.puneti in executare hotararea definitiva
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
1.Pe portalil Judecatoriei (la care intimata avea dreptul sa faca apel), la numarul dosarului nu apare nicio mentiune in acest sens.
2.Prin punere in executare sa inteleg ca trebuie sa apelez la un executor ?
Va multumec !
2.da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma propita acn acn Buna ziua ! Am revenit cu o intrebare : am castigat procesul in legatura cu contestatia la executare silita , s a dat si ordinul judecatoresc , dar executorul ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli judiciare PO246087 PO246087 Am avut pe numele meu un dosar de executare in baza caruia mi s-a pus poprire pe conturi. Am facut contestatie la executare si am o hotarare definitiva prin ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani dupa castigarea contestatiei Tisha89 Tisha89 Doresc sa imi recuperez banii propriti dupa castigarea contestatiei. Mai jos aveti decizia. Imi puteti spune, va rog, ce pasi trebuie urmati mai departe? Cui ... (vezi toată discuția)