avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Actualizare rata inflatiei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Actualizare rata inflatiei

Buna ziua,

Ma poate ajuta cineva, cu un calculator pentru actualizarea unei sume cu rata inflatiei din 1990?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriana Codin , Contabil 13:45, 21 August 2014
Multumesc, am accesat si eu informatiile de la INS. Numai ca actualizand o suma de 2000 lei platita anterior anului 1990, rezulta ceva care pare aberant (cu denominare, cu tot) si intrebarea mea era de fapt, daca are cineva un calculator in Excel deja testat, care sa ma ajute sa fac o verificare. Multumesc inca o data

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indice de inflatie Darie Tudor Darie Tudor Salut amicii si pe cei care ma vor...lumina. Tuturor: La multi ani! Dupa lupte seculare care au durat mai bine de 1 an si jumatate X-((motiv pentru care am ... (vezi toată discuția)
Determinarea valorii la zi a unei sume din anul 1998 bogdanpoienar bogdanpoienar Care este valoare azi in 2013 a sumei de 30000 lei din 1988............sau care este echivalentul a 30000 de lei din 1988 ....in ziua de azi... (vezi toată discuția)
Actualizarea unei sume cu rata inflatiei retroactiv al3xal3x2 al3xal3x2 buna!In urma unui proces pentru despagubiri civile pentru vatamare corporala din culpa,am primit o hotarare judecatoreasca in care s-au acordat despagubirile ... (vezi toată discuția)