avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declaratie asociat unic si administrator SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declaratie asociat unic si administrator SRL

Buna ziua, ma puteti ajuta va rog cu un modelul nou de declaratie (aparut dupa modificarile din iunie 2014) pt asociat unic si administrator pt un SRL
Multumesc
Cel mai recent răspuns: AlexisAlexis , utilizator 18:57, 2 Martie 2015
Subsemnatul/subsemnata................................, cetăţean român, născut/ă la data de .....................în Oraşul ........., Judeţul ............, domiciliat/ă în .........., Str. ..........., nr. ....., Sector ...., identificat/ă cu C.I. Seria .... Nr. ...., eliberat de Secţia .... Poliţie la data de......, cu valabilitate până la data de .......declar că îndeplinesc condiţiile legale necesare prevăzute de legislaţia în vigoare pentru deţinerea şi exercitarea calităţii de ADMINISTRATOR în cadrul Societăţii................, persoană juridică română în curs de constituire, cu sediul social în .......... Str. .........., Nr...., Bl...., Scara ..., Etaj .., Ap. ...., Sector ....
.
Dau prezenta declaraţie spre a fi depusă la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul ........
Subsemnatul....., cetăţean român, născut la data de .......in Jud. ...., domiciliat în Jud. ...., identificat cu C.I. Seria .....Nr. ....., eliberat de ...... la data de ....., cu valabilitate până la data de...., CNP ......, pe propria raspundere si cunoscând consecinţele legale ale declaraţiilor nesincere prevăzute şi pedepsite de Codul Penal declar că îndeplinesc condiţiile legii române cu privire la deţinerea şi exercitarea calităţii de asociat unic şi administrator al societăţii ................, persoană juridică în curs de constituire. Nu am şi nu am avut antecedente penale înregistrate în România sau în alt stat, nu am fost şi nu sunt debitor al statului român sau al altui stat, nu am desfăşurat nicio activitate şi nu am comis nicio faptă care ar putea fi sancţionată de către legile financiare, vamale şi de cele privind disciplina financiară pe teritoriul României, nu sunt anchetat sau judecat pentru infracţiunile prevăzute în Legea nr. 31/1990 cu modificările şi completările ulterioare, ale Legii nr. 85/2006 privind procedura insolvenţei, care interzic dobândirea calităţii de reprezentant. Accept, în mod expres calitatea de asociat unic/adminsitrator al societăţii......, persoană juridică în curs de înfiinţare. Declar că nu am fost implicat în procedura de insolvenţă conform art. 143-145 din Legea nr. 85/2006 şi am luat la cunostiinţă de prevederile Legii nr. 656/2002 pentru prevenirea şi sancţionarea spălării banilor şi a Legii nr. 441/2006 privind societăţile comerciale. Declar prin prezenta că nu mai sunt asociat unic al vreunei alte societăţi comerciale cu răspundere limitată.
Buna ziua,

Deci in declaratie nu se precizeaza calitatea de asociat unic numai pentru Romania. Se poate deduce ca aceasta calitate se aplica si in privinta calitatii de asociat unic in strainatate. In ce lege au aparut aceste declaratii standard? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea aga sau decizia asociatului unic de dizlovare a unui srl sandu_valentin sandu_valentin Va rog mult ,ma puteti ajuta si pe mine cu un model de cerere de dizolvare a unui SRL? Am un model dar nu stiu cat de bun este ... (vezi toată discuția)
Model decizie asociat unic ContSters115447 ContSters115447 as dori un model pt decizie asociatului unic de a infiinta un punct de lucru,si daca se cere ca decizia sa aiba un numar eu de unde stiu ce numar sa pun? (vezi toată discuția)
Proces verbal de cesiune a actiunilor george popa george popa as dori un model de proces verbal de cesiune a actiunilor de catre asociatul unic catre o alta persoana. (vezi toată discuția)