avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bransare/debransare agent termic
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bransare/debransare agent termic

Buna ziua...in cadrul unei asociatii de proprietari nou infiintata, locatarii racordati la sistemul centralizat de incalzire pot fi debransati daca sunt minoritari fata de cei care au centrale termice? Cum si in ce conditii poate fi evitat acest lucru, tinand cont ca presedintele asociatiei refuza incheierea contractului cu furnizorul de agent termic
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:46, 14 August 2014
Daca tot sunteti proaspat infiintati ca asociatie e bine sa renuntati la sistemul centralizat. Sunt mari necazuri in asociatiile in care o parte din apartamente sunt debransate si o parte nu. E dificil de repartizat costurile, de remediat avariile, de repartizat pierderile de apa calda, caldura pe spatiile comune... Iar avantajele centalelor de apartament sunt certe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cheltuielilor de intretinere pentru tevi cristeadan2000 cristeadan2000 Locuiesc la etajul 3 al unui bloc de 4 etaje si am centrala termica. Locatarii de deasupra mea (et 4) au si ei centrala termica. Tevile retelei de termoficare ... (vezi toată discuția)
Repartizare costuri caldura in condominiu cu repartiroare si ct dodo2009 dodo2009 Buna ziua, vreau sa va prezint situatia din blocul meu si apoi va adresez si intrebarea la care va rog sa ma ajutati sa gasesc un raspuns bazat pe ... (vezi toată discuția)
Debransare agent termic si apa calda Alex M Alex M Buna ziua , am o problema la asociatia de proprietari , pana acum o luna in imobilul in care locuiesc exista o singura asociatie , de o luna de zile , ... (vezi toată discuția)