avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Este necesara o linie de imbuteliere?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Este necesara o linie de imbuteliere?

Buna ziua!Vreau sa infiintez un SRL-D , pentru un depozit de detergent lichid.Detergentul pe care il cumpar de la un alt depozit din tara, intentionez sa il vand catre restaurante si alte firme.Problema este urmatoarea: eu cumpar detergentul in recipiente de 50 kg, iar catre firmele cumparatoare trebuie sa il livrez in recipiente de 1, 2, 5 kg .Cum trebuie sa procedez?Este necesara o linie de imbuteliere,sau pot lipi pe fiecare recipient un bon in care sa fie trecuta cantitatea si pretul?Va multumesc anticipat pentru raspuns!:(
Cel mai recent răspuns: mercas , utilizator 13:02, 14 August 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare cod de bare pe produse OANA GORAN OANA GORAN stimati colegi, am urmatoarea nelamurire, daca eu comercializez produse alimentare cu cod de bare si vand la kg, produsul fiind disponibil in magazine la ... (vezi toată discuția)
Magazin second hand MihaelaTop MihaelaTop Buna ziua! La un magazin SH daca cumpar marfa pentru o luna -1000 kg ca sa am pentru fiecare saptamana 250 kg cum fac nir-ul,se poate sa-l fac cumva ... (vezi toată discuția)
Activitate sediu social dorin123 dorin123 Buna ziua, Doresc sa infiintez o SRL cu codul CAEN 4791-Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet. Sediul social va fi ... (vezi toată discuția)