avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Imi poate da cineva un raspuns, va rog? Concediere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Imi poate da cineva un raspuns, va rog? Concediere gravida

am si eu o intrebare: lucrez k bucatar d 1 an jumate la un rest k carte d munk...eu am ramas insarcinata acum 2 luni si am anuntat la munk,am dus si de la medic certificat medical k nu am voie sa lucrez si sa fac efort.Am sarcina gemelara si am probleme nu se stie dak pot sa duc sarcina pana la cap...am fst internata la spital...am certificate medicale d la mai multi doctori k nu pot lucre,nu pot sa fac efort fizic nu pot sta mult in picioare..Eu lucrez cate 17 ore p zi (prog d 2 k 2).Problema e k vor sa ma dea afara si doctori miau spus k e illegal c vor sa fak k nu au dreptu sa ma dea k iam anuntat si au acte d la medici..Eu nu am avut medical deloc d cand lucrez la ei si nici concediu d odihna....Am medical pana p 22 august ...doctora care se ocupa de sarcina mea mia spus k dupa concediu medical pot sami bag si eu concediu d odihna...e vreo problema asta?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 14 August 2014
Nu este nicio problema. Dupa terminarea concediului medical puteti solicita acordarea concediului de odihna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pana cand o viata amara? lucian75 lucian75 dupa problemele avute la fostul loc de munca..f multe abuzuri etc..situatia pare sa se repete iar..dar ce e de facut si cand o sa scapam si noi de astfel de ... (vezi toată discuția)
Obligat sa demisionez eduard edy eduard edy inainte cu aproximativ 3 sapt sa intru in postanatal patronul unde lucrez mi-a dat termen de 15 zile sa imi caut loc de munca si sa imi semnez demisia pe un ... (vezi toată discuția)
Lichidarea madalinaxs madalinaxs dak mi s-a desfacut contractul de munca disciplina,am dreptul sa primesc o lichidare,respectiv banii p concediul de drept la care aveam dreptul inacest an? si ... (vezi toată discuția)