am si eu o intrebare: lucrez k bucatar d 1 an jumate la un rest k carte d munk...eu am ramas insarcinata acum 2 luni si am anuntat la munk,am dus si de la medic certificat medical k nu am voie sa lucrez si sa fac efort.Am sarcina gemelara si am probleme nu se stie dak pot sa duc sarcina pana la cap...am fst internata la spital...am certificate medicale d la mai multi doctori k nu pot lucre,nu pot sa fac efort fizic nu pot sta mult in picioare..Eu lucrez cate 17 ore p zi (prog d 2 k 2).Problema e k vor sa ma dea afara si doctori miau spus k e illegal c vor sa fak k nu au dreptu sa ma dea k iam anuntat si au acte d la medici..Eu nu am avut medical deloc d cand lucrez la ei si nici concediu d odihna....Am medical pana p 22 august ...doctora care se ocupa de sarcina mea mia spus k dupa concediu medical pot sami bag si eu concediu d odihna...e vreo problema asta?multumesc
Lichidarea
madalinaxs
dak mi s-a desfacut contractul de munca disciplina,am dreptul sa primesc o lichidare,respectiv banii p concediul de drept la care aveam dreptul inacest an?
si ... (vezi toată discuția)