avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort - partaj - poprire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort - partaj - poprire

Buna ziua, divortez de sotia , bunurile raman ei si copiilor nostrii iar ea imi plateste o anumita suma de bani ptr bunurile lasate . Finantele , in cazul unei popriri pe numele meu (dupa divort) mai are dreptul sa puna sechestru ptr bunurile lasate ei? MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:41, 17 August 2014
Buna ziua,
Daca in sentinta de divort si partaj se dispun cele relatate mai sus si se constata ca acestea nu au fost facute pentru a incerca o eventuala instrainare a bunurilor pentru ca acestea sa nu poata fi urmarite intr-o cauza penala, in mod normal nu mai au de ce sa puna sechestru pe acele bunuri.
Consultati un avocat caruia puteti sa-i explicati mai bine situatia.
Poate cere revocarea partajului daca l-ati facut in dauna sa. daca exista dovada platii sultei si daca aceasta e cam de jumatate din valoarea bunurilor, putin probabil sa aiba castig de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

partaj in timpul casatoriei ContSters283832 ContSters283832 Buna ziua, doresc sa fac un partaj fara divort , eu las bunurile ptr ea si copii iar ea imi achita o anumita suma in contul personal. In cazul unei cercetari ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe imobil ipotecat . e posibil ? bobocel3333 bobocel3333 Buna. Intrebare (urgenta) pentru cunoscatori : Daca exista titlu executoriu pe Bilete la ordin avalizate , debitorul avand in proprietate comuna cu sotul ... (vezi toată discuția)
Lmobile folosite de o societate - lipsa titlu locativ mvio79 mvio79 Buna ziua, Ma aflu in proces de partaj cu fostul meu sot de doi ani jumate.Societatea la care el este unic asociat, inca din timpul casatoriei a deschis ... (vezi toată discuția)