avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort - partaj - poprire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort - partaj - poprire

Buna ziua, divortez de sotia , bunurile raman ei si copiilor nostrii iar ea imi plateste o anumita suma de bani ptr bunurile lasate . Finantele , in cazul unei popriri pe numele meu (dupa divort) mai are dreptul sa puna sechestru ptr bunurile lasate ei? MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:41, 17 August 2014
Buna ziua,
Daca in sentinta de divort si partaj se dispun cele relatate mai sus si se constata ca acestea nu au fost facute pentru a incerca o eventuala instrainare a bunurilor pentru ca acestea sa nu poata fi urmarite intr-o cauza penala, in mod normal nu mai au de ce sa puna sechestru pe acele bunuri.
Consultati un avocat caruia puteti sa-i explicati mai bine situatia.
Poate cere revocarea partajului daca l-ati facut in dauna sa. daca exista dovada platii sultei si daca aceasta e cam de jumatate din valoarea bunurilor, putin probabil sa aiba castig de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

partaj in timpul casatoriei ContSters283832 ContSters283832 Buna ziua, doresc sa fac un partaj fara divort , eu las bunurile ptr ea si copii iar ea imi achita o anumita suma in contul personal. In cazul unei cercetari ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe imobil ipotecat . e posibil ? bobocel3333 bobocel3333 Buna. Intrebare (urgenta) pentru cunoscatori : Daca exista titlu executoriu pe Bilete la ordin avalizate , debitorul avand in proprietate comuna cu sotul ... (vezi toată discuția)
E posibil partajul bunurilor comune sechestrate în faza de urmărire ... Adevar2 Adevar2 E posibil partajul bunurilor comune sechestrate în faza de urmărire penală? Bună ziua!Va rog respectuos sa ma sfătuiți în următoarea speță: ... (vezi toată discuția)