avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie executare silita

Buna ziua! as avea si eu nevoie de un model de contestatie la executarea silita.
multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 22:41, 19 August 2014
Nu exista un model prestabilit.

Codul de procedura civila impune o anumita forma cererilor de chemare in judecata (contestaia la executare fiind o astfel de cereer) si anumite mentiuni obligatorii in lipsa carora cererea va fi anulata.

Apoi motivele de contestatie nu sunt unele general valabile ci sunt specifice fiecarei spete, avand anumite particularitati.

Incercati sa contactati un avocat care sa va studieze cazul, evetual sa va redacteze contestatia. O consultatie juridica nu costa chiar atat de mult dar va poate scapa de alte neplaceri ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație executare silită Micheleplacido Micheleplacido Va rog să mă ajutați cu un model de Contestație la o executare silita privind un împrumut CAR.Va mulțumesc. (vezi toată discuția)
Buna ziua ! imi poate cineva oferi un model acceptabil de cerere ... Dănuț-Adrian Dănuț-Adrian Buna ziua ! Imi poate cineva oferi un model acceptabil de CERERE DE APEL in cazul respingerii de catre instanta de fond a Contestatiei la executarea silita ... (vezi toată discuția)