Buna ziua ! Imi poate cineva oferi un model acceptabil de CERERE DE APEL in cazul respingerii de catre instanta de fond a Contestatiei la executarea silita ?
Multumesc
Sablonul APEL-ului sigur il gasiti online. Dar nu cred ca va putea sa va elaboreze cineva apelul si sa va transmita - fara studierea dosarului si fara a vedea de ce a fost respinsa contestatia la executare.
Sunt fabuloase astfel de întrebări,cred ca numai în România există această mentalitate cs procesele se rezolva cu ,,modele".de pe net.Apelul se formuleaza in funcție de hotărârea instanței a cărei hotărâre se atacă,se critica argumentele instanței ,se solicita probe,nu merge asa cum credeti dvs.Deja șansele dvs au scazut pierzând primul proces la fond cu modele va garantez ca pierdeți 100% în apel.
O abordare profesionista presupune prezentarea la avocat cu toate actele ca sa vada daca aveti sau nu sanse de apel, aceasta operațiune avocatiala presupunând un cost.
Daca sunt sanse se plătește separat si redactarea apelului sau si reprezentarea.
Daca vreti sa declarați apel aiurea o puteți face și fara avocat dar aceasta nu ar fi o abordare profesionista.
Multumesc mult ... Nu am nici o contestatie la executare respinsa si nu am inca motive pentru a depune un apel. Doar eram interesat de un schelet al cererii de apel la contestatia la executare , in mod particular ... Ma gandeam ca poate este diferit de o cerere de apel obisnuita ... Nu am gasit ceva pe net care sa imi convina ...Nu am nevoie de elaborarea unui apel. Dar va multumesc pentru raspuns
Scheletul nu va ajuta la o motivare eficienta.
Daca nu ati gasit pe net puteti cumpara o carte juridica în care sa găsiți ce cautati.
Costa cateva sute de lei dar ati putea sa va satisfăcuți curiozitatea.
Mergeti la standul.de carti de la Palatul de Justitie din localitatea unde locuiti si va veți lamuri.
Oricum, in caz de proces se recomanda ca avocatul.sa faca redactarea si nu justitiabilul pentru ca nu este atât de simplu precum pare.
Si între avocati exista deosebiri substanțiale ale modalităților de redactare.