avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce se poate intampla daca nu semnez fisa postului?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce se poate intampla daca nu semnez fisa postului?

Fisa postului sunt obligata sa o semnez daca nu sunt de acord cu ce este acolo ?
Ce se poate intampla daca nu o semnez ?
Buna ziua,
Nimic dar nu veti mai avea un loc de munca.
Cum poti sa functionezi intr-un loc de munca daca nu-ti stii indatoririle si drepturile?
Fisa postului poate fi semnata sub rezerva legalitatii a celor prevazute in aceasta.

Refuzul semnarii fisei de post poate fi considerat abatere disciplinara si sanctionata ca atare de catre angajator.
da va multumesc mult dar daca in fisa postului am scris ca in vechea ceava de genul ca la cererea sefului de institutie sa fac si alt ceva ce se cere este ceva normal ca anuleaza practic tot ce se spune ..ce am de facut ??
Ultima modificare: Joi, 14 August 2014
ioana9104, utilizator
V-am spus anterior ca fisa postului se poate semna sub rezerva legalitatii acelor atributii.
Mentionati pe fisa : atributiile prevazute la pct ... se semneaza sub rezerva legalitatii lor.
Ultima modificare: Joi, 14 August 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Da va muntumesc dar nu stiu daca asta este sau nu legala subpunctul asta ca cu acel subpunct sefu le spune la toti angajati de el si nu stiu daca este legal sau nu ca luni va trebui sa semnez si nu stiu ce sa fac

Alte discuții în legătură

Modificare fisa postului boghysv boghysv Buna ziua! Am primit astazi o fisa a postului de la angajator pe care am refuzat sa o semnez deoarece am semnata o fisa a postului inca din 2010 iar in cea ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla in perioada de preaviz? danuttunad danuttunad In perioda de previz,poti fi penalizat,sau poti fi solicitat sa raspunzi unor intrebari ale unei comisii de disciplina? In perioda de previz ai aceleasi ... (vezi toată discuția)
Fisa postului Masaro Masaro Cum se procedeaza in situatia in care angajatul nu vrea sa semneze fisa postului modificata si ce consecinte poate sa rezulte din aceasta situatie? Ce ... (vezi toată discuția)