avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua. Am un Pfa din 2012 si as dori sa stiu cum se calculeaza indemnizatia pentru cresterea copilului. Eu ar trebui sa nasc in aprilie 2015. In cazul acesta ce an se va lua in calcul? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:17, 21 August 2014
Buna ziua. Va mai adresez inca o intrebare. Din martie 2014 nu am mai avut contract de munca.cum trebuuie sa procedez ca sa imi platesc contributia la pensie si cum se calculeaza?
1. Nu ati avut contract individual de munca (CIM) dar ati fost PFA si trebuia sa platiti contributia la pensie in aceasta calitate.

2. Luati legatura cu Casa de Pensii si va spune cum sa procedati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit nicoleta2014 nicoleta2014 Buna ziua. In cazul unui PFA norma de venit la calculul indemnizatiei de crestere a copilului se va lua in calcul: - un venit mediu lunar determinat ca: ... (vezi toată discuția)
Veniturile pfa la calcularea indemnizatiei pentru crestere copil nicoleta2014 nicoleta2014 As dori sa stiu cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil in situatia in care obtin venituri in calitate de angajat dar si venituri din activitati ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil Crisxtn Crisxtn BUNA cum se calculeaza indemnizatia pt cresterea copilului in cazul unui pfa pe norma de venit, avand norma 10810 lei pe an? cat iese indemnizatia lunara? (vezi toată discuția)