avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Creditul prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Creditul prima casa

Exista posibilitatea sa-ti faci un credit prima casa, iar in cazul in care nu se mai achita rata, sa se opreasca decat casa si sa nu mai fi nevoit sa platesti in continuare banca?
Cel mai recent răspuns: GFC , utilizator 18:11, 15 August 2014
deocamdata, nu. Daca pretul obtinut pe casa e mai mic decat suma ce o datorati la banca, ramaneti in continuare dator.
Imediat dupa 90 de zile de intarziere se trece la executare silita. Acesta este timpul pe care îl au la dispoziţie clienţii Prima Casă pentru a-şi achita datoriile. Din acel moment, banca poate cere plata garanţiei de la stat. Mai precis, cele 50% garantate de stat se trimit imediat spre executare silita prin ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi personale cu ipoteca ddaannbz ddaannbz Buna ziua! Am un credit de nevoi personale cu ipoteca obtinut in anul 2008.Am ajuns la un moment in care nu mai pot face fata ratelor si din acest motiv as ... (vezi toată discuția)
1.am un credit ipotecar 2.banca m-a anuntat ca s-a pus sechestru ... danielescu danielescu 1.am un credit ipotecar 2.banca m-a anuntat ca s-a pus sechestru pe imobilul ce face obiectul ipotecii iar in situatia in care se va declansa executarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita - ipoteca anamar79 anamar79 buna ziua, va rog daca se poate sa ma ajute cineva cu un sfat. Am un credit ipotecar din 2008 in valoare de 61000 eur. Pentru ca nu mai reuseam sa achit ... (vezi toată discuția)