avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită DEMERSUL UNEI ORDONANTE PRESEDINTIALE AJUTOOOOR!!!
Discuție deschisă în Executare silită

DEMERSUL UNEI ORDONANTE PRESEDINTIALE AJUTOOOOR!!!

Buna ziua, va rog tare mult, am nevoie urgenta de un raspuns!!!!
Mama mea a fost executata silit pe nedrept-tatal a facut un credit la banca fara stirea ei, ea a obtinut 75%din apartament si totusi banca si noul proprietar in ruma licitatie au executat-o cu un expert la fata locului, dupa lupte si razboaie pierdute, in sfarsit a castigat astazi de dimineata o ordonanta presedintiala-fara somatie si vremelnica! ea traieste acum pe strada practic, la mila oamenilor..va rog tare mult, poate sa imi spuna cineva ce inseamna asta si cum poate sa intre acum in casa. are nevoie de un expert? sau pur si simplu sa mearga in apartamentul ei-unde se afla numai lucrurile ei, fara a putea fi condamnata de violare de domiciliu? unde si ce trebuie sa faca pentru a intra cat mai repede?va multumesc din suflet anticipat! Dumnezeu sa va binecuvinteze!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 22:47, 19 August 2014
ce anume a castigat prin ordonanta? Dreptul de a locui in apartament? Dreptul de a intra in casa? Ati atacat contractul de credit? Prea putine detalii ...
Mama va putea face ceea ce a dispus ordonanta, dar doar cu caracter vremelnic pana la judecarea definitiva a dosarului.

Punerea in executare a celor dispuse prin ordonanta poate fi facuta si prin executor daca e cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament scos la licitatie Lulica Lulica Acum 4 ani unchiul meu a primit in curtea service-ul pe care-l detinea masina unui "amic"; masina nu era adusa pentru o reparatie (nu a avut nici un act de ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala -evacuare !?!? moa_gabor moa_gabor buna ziua tuturor, se da urmatoarea problema: Familia mea traieste la casa bunicilor, tata sa certat cu bunica, iar ea a dat-o in judecata, pe urma tatal meu a ... (vezi toată discuția)
Ugent - apartament scos la licitatie desi este doar in parte proprietatea debitorului Alina_Meli Alina_Meli Buna ziua pe scurt soramea mea fara stirea mea avea un credit de nevoi personale fara ipoteca si fara garantii. Amandoua suntem propietare pe apartament A ... (vezi toată discuția)