avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Creanta cedata la executor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Creanta cedata la executor

Buna ziua! In anul 2007 am facut o refinantare la un credit de nevoi personale avand un coplatitor pe mama mea pensionara. Aproximativ 4 ani am platit din acel credit dupa care nu am mai putut sa platesc deoarece au inceput sa curga popririle pe salariu. (Motivul a fost unul personal dupa divort am ramas cu 2 minori si cu toate creditele si cardurile pe numele meu, iar fost sot a plecat din tara).
Acum 3 zile am sunat la BCR sa aflu ce suma am de plata (pt ca intre timp parintii mei vand apartamentul si vor sa imi dea bani sa achit creditul) si stupoare am aflat ca pe 1 august creanta a fost cedata unei firme de executare sau unui executor judecatoresc...am intrebat cum de nu m-a anuntat nimeni pt ca cel putin de 1 an si jumatate telefonul meu, adresa de email (cel putin astea 2 erau actualizate), si carei firme i s-a vandut sa incerc sa iau legatura?? Nu se stie cui nu se stie ce, nu pot sa aflu, am facut 2 sesizari prin email 3 telefoane la info BCR si tot nimic....Nu vreau sa ma trezesc cu poprire pe cont pt simplul fapt ca este si mama mea coplatitor si i s-ar pune cel mai probabil si ei blocare pe cardul pe care isi primeste pensia lucru care in mod cert ar dobora o.Mai mult decat atat apartamentul pe care il are in proprietate ar tb sa se vanda pana la data de 10 octombrie, iar in acest moment exista un precontract pt vanzare. Nu stiu cum sa procedez si incotro sa o iau. Daca se poate sa ma ajutati cu un sfat! Va multumesc foarte mult
Ultima modificare: Vineri, 15 August 2014
AndreeaOMazilu, utilizator
Solicitati personal la serviciul creditorului clarificarea aspectelor
ynocentta a scris:

Solicitati personal la serviciul creditorului clarificarea aspectelor

Am sa merg luni oricum sa vad ce se intampla, insa mai am o intrebare. Aveau voie sa cedeze creanta fara sa faca nici macar o incercare sa isi recupereze creditul???
Buna ziua. Am ajuns la sucursala si surpriza. Nu detin informatii daca creitul a fost cedat si daca da cui.....aparent se pre ca a fost vandut unei firme de recuperare, insa nu se cunosc detalii. Nu ai cu cine sa vorbesti, nu ai unde sa suni...efectiv nu stiu incotro sa o apuc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi personale pelicanu70 pelicanu70 am luat un credit de nevoi personale in anul2007.titular de credit mama,coplatitori tata si sora mea.asigurarea de viata a fost facuta pe soram-ea pt ca asa ... (vezi toată discuția)
Problema cu un credit!!! cyprian81ro cyprian81ro am un credit luat de la bcr in 2006 de 30000 ron firma la care lucram in ianuarie 2008 a dat faliment si am ramas fara loc de munca. in prezent sunt dator ... (vezi toată discuția)
Recuperari norbi28 norbi28 salut fratilor ,ajutatima va rog Am luat un credit de la bcr de nevoi personale nu am platit din cauza situatiei financiare vreo trei luni ,dupa care cind am ... (vezi toată discuția)