avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Malpraxis- ce pasi trebuie sa urmez?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Malpraxis- ce pasi trebuie sa urmez?

As dori sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru un caz de malpraxis.
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 16:40, 18 August 2014
@prodiamant

Din pacate, in Romania, ceea ce ati scris despre colegiul medicilor este valabil pentru oricare grup profesional. Sesizarile la barouri impotriva avocatilor au cam aceleasi sanse de reusita si la fel sta treaba si cu inspectia judiciara. Asta tine de nivelul general al societatii si de respectul pe care il au - in medie - concetatenii nostri fata de adevar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza medicala in caz de malpraxis george_adi110 george_adi110 Unde pot afla mai multe informati despre desfasurarea unei expertize medicale in caz de malpraxis? ( cui trebuie adresata cererea, cine decide efectuarea unei ... (vezi toată discuția)
Procedura malpraxis asistente BiancaTudose BiancaTudose Buna seara! Speta este urmatoarea: o asistenta a facut o greseala ca sa ii spun asa si a cauzat vatamari unui pacient. S- facut plangere penala pt neglijenta ... (vezi toată discuția)
Malpraxis? si_monee si_monee Buna ziua!In urma cu 6 luni am facut o operatie de mamoreductie. La ecografia pe care am facut-o zilele trecute s-a descoperit la un san o formatiune care nu a ... (vezi toată discuția)