avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Trecerea centuri de fortificatie a capitalei in ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Trecerea centuri de fortificatie a capitalei in subordinea primariei capitalei si exploatarea acesteia in scop turistic.

Buna ziua, doresc sfatul unui avocat care se ocupa de patrimoniu si care a mai avut de-a face cu astfel de procese astfel incat centura de fortificatie a capitalei sa fie scoasa din administrarea/proprietatea unor firme care ocupa spatii in regim de administrare/proprietate si trecute in subordinea primariei generale a capitalei pentru a putea fi exploatate ca destinatii turistice/recreative/culturale. Multumesc anticipat si astept raspuns cu deosebit interes.

Alte discuții în legătură

Construcþie ilegalã la parterul blocului dincadan70 dincadan70 Dintr-o întâmplare am dat peste acest forum şi parcurgând posturile şi explicaţiile dvs. am luat hotărârea de a vă cere sfatul. Locuiesc într-un ... (vezi toată discuția)
Fundamentare juridică a petiției pentru salvarea unui parc musceleanu musceleanu Bună ziua și La Mulți Ani. Sunt conferențiar universitar și mai toată activitatea de cercetare științifică mi-am dedicat-o cercetării patrimoniului ... (vezi toată discuția)
Unde se poate reclama un primar de sector? DANIEL AVRAMESCU DANIEL AVRAMESCU De cinci ani incerc sa obtin o audienta la un primar,am folosit cred toate mijloacele posibile si legale dar se pare ca fara succes si anume pt. a reclama un ... (vezi toată discuția)