avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Unde se poate reclama un primar de sector?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Unde se poate reclama un primar de sector?

De cinci ani incerc sa obtin o audienta la un primar,am folosit cred toate mijloacele posibile si legale dar se pare ca fara succes si anume pt. a reclama un serviciu si anume spatiul locativ din cadrul primariei pt. modul cum si-au facut datoria prin postul pe care il ocupa.Am folosit urm atoarele forme de inscriere in audienta :1. inscriere la ghiseu cu bon ( am primit o audienta la un interval de 6 luni), 2.am trimis scrisori recomandate,3. am contactat ziarul foisorul de foc al primarie si am discutat cu redactorul sef,4 am facut un memoriu de 28 pag,5,am facut sesizare la A.N.P.C.6[ Am facut sesizare la avocatul poporului, 7,Am facut sesizare la prefectul capitalei,8,Am facut sesizare la primaria capitalei,9 am vorbit si cu secretata dl. primar dar se pare ca toate au fost fara succes,bineinteles toti subalterni care veneau la audienta au ras de mine pt ca stiau ca nu am cum sa ajung la dansul si bineinteles nu avea cum sa-i traga la raspundere =D> Oare ce ar trebui sa mai fac ??
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:49, 27 Septembrie 2010
Poi, dupa atatea incercari, eu zic ca singura solutie este sa-l asteptati la intarea sau iesirea din primarie si sa-l luati de guler.
Nota: Nu este recomandat in cazul lui ...Piedone:D:D:D
Contactati presa centrala si aratati-le cu acte toate demersurile intreprinse de dvs,ca si atitudinea primarului si acelorlalti contactati in legatura cu aceasta situatie.

Probabil ca din"inaltimea jiltului" sau acest primar va avea o reactie,ca si cei pe care nu i-au interesat problemele dvs.
Sesizati aspectele mentionate ,oficial la prefectul si primarul general al primariei generale
sezizare scrisa catre primarul general si prefectul capitalei.
daca ati fi fost primit in audienta, credeti ca problema pe care o aveti s-ar fi rezolvat? daca nu, poate ar trebui sa incercati in alta parte..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde poate fi reclamat un primar de sector? Danut-a Danut-a De aproape 4 ani incerc sa obtin o audienta la primar de sector dar in schimb primesc doar programari pt. audienta precum si raspunsul ca primarul isi deleaga ... (vezi toată discuția)
Cerere catre politie danalida danalida Buna!In urma unei audiente la seful politiei din orasul meu ,in care i-am solicitat sa imi comunice daca exista reclamatii ,plingeri facute impotriva mea de ... (vezi toată discuția)
Imobil revendicat asclepios asclepios Buna seara Recent am primit o notificare de la Primaria Capitalei prin care suntem instiintati ca imobilul in care locuim a fost retrocedat proprietarului ... (vezi toată discuția)