avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Unde poate fi reclamat un primar de sector?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Unde poate fi reclamat un primar de sector?

De aproape 4 ani incerc sa obtin o audienta la primar de sector dar in schimb primesc doar programari pt. audienta precum si raspunsul ca primarul isi deleaga competenta viceprimarului. La inscrierea pt. audienta am mentionat ca solicit aceasta audienta pt. a reclama un serviciu din subordinea primarului,fara succes. Oare ei pot fi trasi la raspundere pt. modul cum trateaza intentia cetateanului de a sesiza o neregula in cadrul unei primarii ? Daca da unde si cine ii trage de maneca.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 23:20, 3 Februarie 2012
De principiu, este sesizat Prefectul. In ceea ce priveste delegarea competentei in favoarea viceprimarului, nu se incalca legea. In ceea ce priveste reclamarea unui serviciu, - o puteti realiza in forma scrisa, adresata Primarului, asteptand reactia la sesizarea facuta. In concluzie realizati o sesizare scrisa, aceasta fiind singura forma ce obliga la solutionare sub o forma sau alta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se poate reclama un primar de sector? DANIEL AVRAMESCU DANIEL AVRAMESCU De cinci ani incerc sa obtin o audienta la un primar,am folosit cred toate mijloacele posibile si legale dar se pare ca fara succes si anume pt. a reclama un ... (vezi toată discuția)
Problema titlu de proprietate Marius77777 Marius77777 Cu doua luni inainte sa moara, tatalui meu, primarul din comuna, i-a luat titlul de proprietate pe casa si teren, spunandu-i ca este o neregula si trebuie ... (vezi toată discuția)
Reclamatii elisabetasurdu elisabetasurdu Buna seara,va rog fumos ajutatima,am depus la asocatia de proprietari mai multe reclamatii cea mai veche dateaza din 15/09/2014,adresate presedintelui si ... (vezi toată discuția)