avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reclamatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reclamatii

Buna seara,va rog fumos ajutatima,am depus la asocatia de proprietari mai multe reclamatii cea mai veche dateaza din 15/09/2014,adresate presedintelui si com.exectiv,reclamatii legate de gestionarea in mod fraudulos de catre administrator a unor sume de bani ce s-au adunat pe scara ptr.instalare conducta de gaz pe casa scarii,legate de marirea cheltuielilor la intretinere de catre com.executiv,fara a avea aprobarea adunarii generale,legate de anumite sume restante aparute in lista de prezenta care nu erau justificate(in luna sept.2014 am achitat total intretinere luna si in octom.2014 ma-am trezit in lista de plata cu o restanta de 6,32 lei intrebat administratorul a spus ca nu stie de unde e dar dupa aceea a refacut lista)si presedintele nu vrea sa dea un raspuns la toate aceste plingeri,am facut plingere si la biroul de la primarie inca din 25/11/2014 in care am relatat ca nu am primit raspuns de la as.si de acolo aceiasi treaba nu am primit pina acum raspuns,va rog cui, unde sa ma adresez?pot merge la primar,prefect?
Cel mai recent răspuns: eugarizan , utilizator 16:14, 20 Decembrie 2014
Hilara situatie cu care va confruntati
Daca nici presedintele de asociatie,nici serviciul specializat din primarie,nu au raspuns la sesizari....initial incercati sa intrati in audienta la viceprimarul care are in subordine serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari
Mai puteti sesiza oficial inclusiv departamentul administratie publica locala din cadrul MAI
Cei de la Primrie , raspund cam in 30 zile si daca au ceva probleme , va anunta ca depasesc termenul , asa ca dupa Craciun s ar putea sa primiti un raspuns , dar cum va fi acesta , nu pot sa va spun .
Apoi mergeti asa cum v a spus si ynocentta in audienta la primarie , nu va intreb daca sunteti din Bucuresti 3 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Separarea asociatie de proprietari in alte 3 asociatii giotto_2016 giotto_2016 Buna ziua! Va scriu in disperare de acuza. In anul 2014 am devenit presedintele unei asociatii de proprietari formata din 3 scari. Asociatia intregistra ... (vezi toată discuția)
Multe reclamatii elisabetasurdu elisabetasurdu Am depus la asociatie mai multe reclamatii,una cu o tentativa de furt din partea administratorului,dovedita cu acte facute de el,una legata de salarizare a ... (vezi toată discuția)
Abuzuri presedinte? irina_maria1 irina_maria1 Buna ziua, 1)Dupa AG anuala a fost schimbat Comitetul Executiv, la prima sedinta Presedintele a anuntat ca el nu recunoaste ca membrii ai asociatiei decat ... (vezi toată discuția)