buna ziua..am revenit cu o intrebare la care nu am raspuns.Prietena mea se cununa la starea civila peste 2 saptamani.Problema este ca ea sta intr`o casa de stat (I.C.R.A.L.),contract avand tatal ei.Viitorul sot are buletinul facut de cineva in sectorul 5..Dupa cununie buletinele se vor schimba si problema este ca nu stie daca tatal ei il poate lua si pe acesta in spatiu..sau ea ..Va rog sa ma ajutati,multumesc !
Este posibil sa se poata doar cu acordul ICRAL, depinde ce scrie in contract.
Daca nu are dreptul sa isi dea consimtamantul la Evidenta pentru primire in spatiu sa mearga tata pana acolo. In principiu ar trebui sa faca o cerere la care sa anexeze certificatul de casatorie, prietena va face parte din familie asa ca nu vd de ce nu ar fi aprobata.
Dupa incheierea casatoriei tatal merge cu copii la ICRAL si solicita ca amandoi fiica si ginerele sa fie inscrisi in fisa locativa. Banuiesc ca fiica figureaza deja.Pe baza contractului de locatiune se prezinta cei doi la serv.de evidenta.Nu este necesara prezenta tatalui atata timp cat cei doi sunt trecuti in fisa la contract.