avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gard ce va urma sa fie ridicat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gard ce va urma sa fie ridicat

Detin o casa intrarea in gradina din spate se facea comun cu vecinul eu nu am langa casa decat un metru jumate , acum vecinul din rea credinta vrea sa isi ridice gard ca sa ma inchide pe mine

1 nu are autorizatie de constructie
2 detin o casa din lemn unde fundatiea este pt asa ceva ..... daca va face sapaturi pot avea probleme
3 imi ingradeste intrarea in gradina din spate
4 terenul e cumparat de 3 ani si nu cunosc bine granitele, ea poate sa traga gardul pe unde vrea ea

As dori sa stiu si eu unde sa apelez pt a stopa constructia ... si ce trebuie sa fac....
Multumesc aniticipat
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:36, 17 August 2014
La Primarie Biroul urbanism, la Inspectoratul de stat pentru constructii, in instanta (nu va poate ingradi dreptul de servitute, de trecere catre proprietate dvs.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obstructionarea accesului la casa a autovehicolului HeniuV HeniuV In primul rand scuze, am scris autovehicol, in loc de autovehicul. E putin complicat, dar sper sa ma ajutati. Suntem trei proprietari. Accesul la drumul de la ... (vezi toată discuția)
Distanta minima în constructii mire123 mire123 Buna seara.Am si eu o intrebare Am gard facut de mine intre 2 proprietati ,fara fundatie ,din plasa.Vecinul meu are o idee noua ,ca vrea sa isi faca trotuat ... (vezi toată discuția)
Constructie gard monabuse monabuse Buna-ziua ! Tatal meu locuieste la tara . In spatele casei detine o gradina pentru legume pe care doreste sa o ingradeasca . Exista linie de hotar ... (vezi toată discuția)