avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Agentie de recrutare si plasare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Agentie de recrutare si plasare

Buna ziua. as dori daca stie cineva cum functioneaza o agentie de recrutare- plasare, ce conditii trebuie sa indeplinesti. Sunt stabilit in cehia si as dori sa deschid agentie dar nu stiu ce criterii trebuie indeplinite si cum functioneaza o astfel de agentie< recrutare,plasare,mediere,comisioane e.t.c>. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: callingcard , utilizator 04:35, 21 Aprilie 2022
ovidiugogoescu a scris:

Dar daca deschid agentia in Romania pot avea punctul de lucru in Republica Ceha?

Din ce motiv intentionati sa deschideti un punct de lucru in Cehia? Veti recruta personalul din Romania sau din Cehia?

In afara de cele scrise de antevorbitorul freelis mai sus, este important sa stiti ca, pentru autorizare, pe langa alte documente, Ministerul Muncii va va solicita sa faceti dovada constituirii unui depozit in bani, aproximativ 6500 Euro!

Daca aveti nevoie de asistenta suplimentara in acest scop, puteti sa ne contactati.

Succes!
6500 euro!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere agentie de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate Vale22 Vale22 Buna ziua, As dori sa apelez la bunatatea si sacrificiul a 3 minute din timpul dvs. ptr a va intreba: Pot deschide un SRL cu cod caen specific agentiei ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma recrutare elenadumitru88 elenadumitru88 Buna ziua, Sunt interesata de procedura pentru deschiderea unei firme in Romania pentru contractare personal de lucru in Belgia. Adica, as vrea o forma de ... (vezi toată discuția)
Intermediere muncitori pentru firme din strainatate Tuty1983 Tuty1983 Am o societate comerciala careia vreau sa-i schimb domeniul de activitate ( vreau sa gasesc muncitori pentru firme din strainatate ) si nu stiu ce ce ... (vezi toată discuția)