avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... C.A.S.S. restant
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

C.A.S.S. restant

Buna ziua. Am avut un atelier de tamplarie si autorizat ca P.F.A dar nu eram angajat cu carte de munca si totusi imi venea de platit C.A.S. In ianuarie 2014 am inchis activitatea de la REGISTRU COMERTULUI .Mai sunt obligat sa platesc acele C.A.S.S. in continuare deoarece tot primesc anumite restante sau unde trebuie sa ma duc la casa judeteana de sanatate sa le spun ca nu mai am venituri? Nu mai cu ce plati .
Ultima modificare: Duminică, 17 August 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 17:48, 17 August 2014
O P.F.A. trebuie sa plateasca pe langa impozit si contributii de sanatate si contributii de asigurari sociale (pentru pensie).

Dupa radierea de la REGISTRUL COMERTULUI trecuie sa anuntati despre acest lucru si celelalte institutii ale statului: ADMINISTRATIA FINANCIARA, CASA DE SANATATE si CASA DE PENSII.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil ca daca esti elev cu varsta de 19 ani, sa fii scutit de contributia de asigurari sociale de sanatate, tinand cont ca desfasor intermedieri in comertul cu produse diverse? petreanadina petreanadina Buna, am o nelamurire, in perioada 2009-2010 , am avut deschisa o firma cu obiectul principal de activitate: intermedieri in comertul cu produse diverse , timp ... (vezi toată discuția)
Plata impozit pe venit si declaratii la intreprindere individuala gryfy gryfy buna ziua . am o ii , ce documente trebuie sa prezint la finante pentru plata impozitului pe profit si ce declaratii mai trebuie depuse , este o intreprindere ... (vezi toată discuția)
Plata cas euroger96 euroger96 Buna seara Sunt PFA din 2004,,nu am cartea de munca inregistrata nicaieri si nu am platit niciodata CAS.Va rog sa ma \'\'luminati\'\' ce plati datorez Fiscului ... (vezi toată discuția)