avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in munca

buna ziua .. lucrez intr-o institutie publica
intrebarea este : Daca se adauga la calculul vechimii( salarizare) in campul muncii si vechimea din armata (6 luni sau 1 an) pentru a trece la alt procent

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:37, 18 August 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Despre ce perioada este vorba ?

Art. 20 din Legea 3/1977:
.....
(2) Constituie vechime in munca si timpul in care o persoana incadrata in munca si-a intrerupt activitatea deoarece:
a) a indeplinit serviciul militar in termen, a fost concentrata, mobilizata sau in prizonierat;
...

Legea 3/1977 a fost abrogata prin Legea 19/2000 care la randul ei a fost abrogata prin Legea 263/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiul militar oprisoni oprisoni DUPA TERMINAREA LICEULUI AM PRIMIT REPARTITIE LA LOCUL DE MUNCA UNDE AM FOST ANGAJAT IN BAZA UNUI CONTRACT DE MUNCA DE 8 ORE FIIND STUDENT DUPA O LUNA AM ... (vezi toată discuția)
Stagiu militar în termen este vechime în cazul în care ești angajat? hp777 hp777 Bună ziua. După terminarea liceului am efectuat stagiul militar de 1 an, apoi o școală militară. Dacă doresc să mă angajez la data prezentei, este ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca mavrodinioan mavrodinioan Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca armata se calculeaza la vechimea in munca? Multumesc. (vezi toată discuția)