avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Precizare contract colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Precizare contract colectiv de munca

Buna ziua,

As dori sa stiu care este numarul Contractului Colectiv de Munca la nivel de unitati al Ministerului Sanatatii si unitatilor din subordine pe anul 2014.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:21, 18 August 2014
Nu exista Contract colectiv de muncă la nivel de grup de unităţi al Ministerului Sănătăţii şi unităţilor din subordine pe anul 2014, înregistrat la Ministerul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sindicat nelapop nelapop Este corect sa ne retina 0,66% din salariul de incadrare ,contributie care sa formeze un fond pt sindicatul Sanitas? EU FACAND PARTE DIN ALT SINDICAT !Cotizez ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca 2012 validunca validunca daca este semnat contractul colectiv de munca pe 2012 in domeniuL SANATATII? (vezi toată discuția)
Ccm la nivel de grup de unitati al ms si unitatile din subordine pe anul 2011 dana manea dana manea poate cineva sa-mi spuna daca contractul colectiv de munca la nivel de grup de unitati al ministerului Sanatatii si unitatile din subordine pe anul 2011 a fost ... (vezi toată discuția)