avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru de mediu OUG 9/2013
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru de mediu OUG 9/2013

buna ziua,
Daca o persoana a cumparat o masina din romania, si a fost obligata la plata timbrului de mediu potrivit oug 9/2013, deoarece primul proprietar din tara al masinii(cel care a importat masina) si-a recuperat pe cale judecatoreasca taxa platita, urmeaza aceleasi proceduri in vederea recuperarii timbrului de mediu, ca si cand ar fi cumparat masina direct din import?
multumesc.
Ultima modificare: Luni, 18 August 2014
MoldovanRaul, utilizator
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 15:37, 18 August 2014
Procedura este aceeasi cu cea parcursa de proprietarul care si-a recuperat taxa, doar ca sansele sunt (aproape) nule! Instantele romanesti considera ca timbrul de mediu este ok si resping pe banda actiunile. Asteptati, cum asteapta alte mii de romani sa se pronunte CEDO!
Mai multe aici [ link extern ] /
P.S. Cititi inclusiv comentariile!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto n_roxxanne n_roxxanne Daca am platit taxa auto pentru prima inmatriculare a unei masini cumparata in Romania dar adusa de afara in luna iulie 2014 pot cere recuperarea ei?multumesc. (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)
Taxa auto platita si recuperata de fostul proprietar mariusmarian2000 mariusmarian2000 Ce fac daca fostul proprietar a recuperat taxa dupa ce a vandut masina? Caz in cauza: Am cumparat masina in ianuarie 2013. La inmatriculare, am fost la fisc ... (vezi toată discuția)