avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren de vanzare....
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren de vanzare....

Buna ziua..
Revin cu o noua problema ...
Bunicul meu are o proprietate de 500 de metri patrati care cuprinde si o casa ... IN acte aceasta proprietate nu are drum de acces...
el vrea sa vanda terenul .
Inginerul cadastral a spus ca nu poate vinde un teren fara drum de acces.

Pe acest teren dupa vanzare o saavem nevoie si de o autorizatie de constructie.
Cum putem face?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 14:39, 22 August 2014
Cum s-a ,,pricopsit" bunicul cu acel teren? A fost un teren mai mare, a vandut o parte si a ramas fara iesire?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare autorizatie de constructie fara cale de acces catre un drum public MariusAnA MariusAnA Buna ziua ! Am o problema care am aflat-o de curand, legata de calea de acces catre o proprietate pe care se afla in prezent si o casa in constructie. In ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren in indiviziune energising energising Buna ziua. Parinti mei, in urma cu aproximativ 10 ani a vandut etajul casei si odata cu aceasta a vandut in indiviziune si 1000 mp din teren (total 3000mp), ... (vezi toată discuția)
Anulare act notarial!?!? laura_lupu2002 laura_lupu2002 Buna seara Sotia decedeaza si raman mostenitori sotul supravetuitor si fiica (care nu este trecuta pe numele lui) Fiica merge cu tatal vitreg la notar sa ... (vezi toată discuția)