avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Stramutare dosarului !
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Stramutare dosarului !

Buna seara ! Cum pot face sa transfer un caz de la Parchetul Caracal la Bucurestii ?
:offtopic:Interventie moderator
Am rugamintea:
- sa continuati discutia inceputa aici si sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema - pct.3.3 din Regulament ,
- sa nu mai editati texte in care sa precizati date si nume ale persoanelor fizice la care faceti referire- pct.2.13 din Regulament, acesta fiind motivul pentru care textul conexat a fost editat.
Multumesc pentru intelegere.
Andrei1998 a scris:

Domnule Prim Procuror
Subsemnatul C.A.I. , fiul lui ... si ..., cu domiciliu in com. ... sat..... , str. x , nr. x , jud. x , posesor al C.I..... , CNP....., va aduc la cunostinta urmatoarele aspecte :
In data de 06.02.2014 , am depus o plangere penala la Postul de Politie x in care afirmam faptul ca contul meu de Facebook a fost spart de urmatorii suspecti : C.M. , M.E. , C.A.I. si U.D.I. ! In data de 1 Martie 2014 , cazul a fost inaintat de la Postul de Politie x la Parchetul x. , avand codul de inregistrare 522/2014 .
Intr-o discutie cu C.A.C., in data de 03.08.2014 , am deschis subiectul “ Contul meu de facebook spart “ ! Acesta a afirmat faptul ca si el a fost implicat in spargerea contului meu de facebook ! Acesta a mai afirmat faptul ca “ procesul nu va incepe niciodata “ si s-a dat de gol cum a spart contul de facebook “ am facut rost de prima parola de la o fata si dupa a fost floare la ureche “ , singurele personae care imi aveau prima parola fiind R.E.A. respectiv M.A.G! Din spusele lui C.A.C suspectez ca intre dumneavoastra si familia celor suspecti exista o relatie de prietenie , in primul rand din spusele lui C.A.C “ dosarul nu va incepe niciodata “ si in al doilea rand din faptul ca de 6 luni si jumatete de cand am depus plangerea mie nu mi se spune nimic de caz , si nu inteleg de ce ati incadrat cazul la “frauda informatica “, deoarece mie nu mi s-a furat nimic prin spargerea contului de Facebook ! Eu cred ca cazul ar fi trebuit sa fie incadrat la “ violarea secretului corespondente ‘’ , respctiv “acces ilegal la un sistem informatic in scopul obtinerii de date informatice prin incalcarea masurilor de securitate “ !
Doresc audierea persoanelor sus-mentionate si stramutarea dosarului deoarece suspectez ca exista o relatie de prietenie intre familia dumneavoastra si familia unora dintre suspecti !
Va multumesc anticipat !

Data : …………………………… Semnatura reclamant : ………………………………………
Semnatura parinte ( ………… ) …………………………….


Catre Domnul Prim Procuror al Parchetului x , jud. Olt !

Credeti ca am sanse sa imi aprobe stramutarea ?

Ultima modificare: Miercuri, 20 August 2014
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stamutare dosar penal gancuta gancuta pot cere stramutarea dosarului pe baza anchetei la parchet ?s-au dictat la martori ce sa scrie in declaratii (vezi toată discuția)
Stramutarea procesului oltul oltul in ce conditii se poate stramuta un proces penal? (vezi toată discuția)
Cerere stramutare aurelpesa aurelpesa am calitatea de inculpat. La urmatorul termen vreau sa introduc o cerere de stramutare. Ma intereseaza daca dupa ce predau cererea presedintei la inceputul ... (vezi toată discuția)