avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decont operatie clinica privata- pacientul minor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decont operatie clinica privata- pacientul minor

Buna ziua,

A, un baietel de 5 ani ce urmeaza sa fie operat la o clinica privata din tara de strabism. Clinica nu lucreaza cu , casa de asigurari. Ce sanse am sa mi se deconteze macar o parte din suma?

multumesc

Alte discuții în legătură

Recuperare bani operație clinică privată Lavinia 123 Lavinia 123 Tatăl meu, pensionar care a cotizat neîntrerupt la CAS, a fost operat la o clinică privată, Clinica Polisano, în februarie, 2018 pentru hidrocefalie. La ... (vezi toată discuția)
Avem dreptul sa ne operam unde dorim? gev gev Buna ziua, M-am operat de doua ori in orasul meu fara rezultat si as dori sa fac din nou operatia la un spital privat din Bucuresti. Avand in vedere ca sunt ... (vezi toată discuția)
Cezariana la particular este decontata de cas? sanduioana sanduioana Buna ziua Din cauza problemelor de vedere voi fy nevoita sa fac cezariana.In prezent sarcina imi este urmarita de un medic de la o clinica privata.Costurile ... (vezi toată discuția)