avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1559 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Recuperare bani operație clinică privată
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Recuperare bani operație clinică privată

Tatăl meu, pensionar care a cotizat neîntrerupt la CAS, a fost operat la o clinică privată, Clinica Polisano, în februarie, 2018 pentru hidrocefalie. La întrebarea adresată neurochirurgului privind decontarea, chiar și parțială, a operației ni s-a spus că această operație nu se decontează. Au trecut aproape doi ani de la intervenția chirurgicală, timp în care am intrat în contact cu persoane operate la acea clinică și cărora li s-a decontat parte din operație. Tatăl meu nu a avut un moft pentru o operație estetică ci s-a impus operația căci hidrocefalia era activă. Se mai poate face ceva pentru recuperarea parțială a banilor? Ce ne sfătuiți? Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Decembrie 2019
Lavinia 123, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:19, 7 Decembrie 2019
Intrebati la casa judejeana de asigurari de sanatate. Clinica respectiva ar trebui sa aiba incheiat contract cu casa si respectiva operatie sa fie nominalizata in contract ca decontabila - partial/ integral.
Trebuie sa detineti documente justificative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma casa de sanatate rodica05 rodica05 Buna ziua, - va rog sa-mi spuneti daca o persoana ( pensionar) care suporta o interventie chirurgicala la ochi ( operatie de cataracta si cristalin) si care ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani cas lauraepure lauraepure Tatal meu (pensionar) a facut o operatie - dezlipire retina. Costurile opertiei s-au ridicat la aprox. 1500 ron, suma platita de noi. (spitalul de stat ne-a ... (vezi toată discuția)
Decont operație chirurgicală la o clinica privata victor1906 victor1906 Buna ziua. O operație chirurgicală la o clinica privata, poate să fie decontată de Casa de asigurări de sănătate , fiind plătitor de sănătate în ... (vezi toată discuția)