avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cezariana la particular este decontata de cas?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cezariana la particular este decontata de cas?

Buna ziua
Din cauza problemelor de vedere voi fy nevoita sa fac cezariana.In prezent sarcina imi este urmarita de un medic de la o clinica privata.Costurile unei nasteri la aceasta clinica sunt destul de mari si as dori sa stiu daca imi ppate deconta casa de asigurari o parte din suma si daca da cam cat ar fy maxim?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:57, 5 Ianuarie 2016
Pachetul actual de servicii medicale de bază, elaborat de Ministerul Sanatatii
prevede ca statul nu va mai deconta decat operatiile aferente pentru nasterea naturala si cezariana doar in cazuri speciale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare cheltuieli achitate la nastere in clinica privata de catre casa nationala de asigurari de sanatate macauctin macauctin Medicul ginecolog care a supravegheat sarcina sotiei mele (finalizata cu cezariana) nu opereaza in spitalul de stat si nici conditiile din spitalul de stat nu ... (vezi toată discuția)
Operatie cezariana - nedespagubita de asigurator B_BONE_S B_BONE_S Buna ziua, Angajatorul meu (Vdf) are incheiat cu asiguratorul \\"Grli\\" un contract pe baza caruia anumite evenimente medicale sunt asigurate si ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si lauzie raluca1823 raluca1823 Buna, sunt un pic nelamurita intr-o chestiune. Pe data de 20 oct mi se termina concediul prenatal de 84 de zile. Doctorita mea s-a inselat in privinta ... (vezi toată discuția)